Podcast ‘Ben jij een bruis- of zuigtabletje?’ #40

door | 24 apr, 2023

Ontdek of jij een bruis- of zuigtabletje bent voor je kinderen in de Bewust Vaderschap podcast. Krijg inzicht in welk type ouder jij bent en hoe je een betere band kan opbouwen met je kinderen.

Leer hoe je als ouder meer energie kunt geven aan je kinderen en hun groei kunt stimuleren, of juist beperken.
Ontdek de impact die jouw benadering heeft op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van je kinderen en hoe je dit kunt veranderen.
Wees eerlijk over jezelf en reflecteer op jouw manier van opvoeden.

Samen kunnen we werken aan het creëren van betekenisvolle relaties met onze kinderen. Luister nu naar de Bewust Vaderschap podcast!

Of plan meteen hier een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ik help je graag verder op weg hoe je van voldoende naar voldoening kan gaan met je kind!

Lees hier het bijbehorende blog.

 

Boost de band met je kind

Recente blogs

Gescheiden? Met deze 4 tips blijf je een goede vader voor je kinderen

Gescheiden? Met deze 4 tips blijf je een goede vader voor je kinderen

Opvoeden is met z’n tweeën vaak al een uitdaging. Sta je er plots alleen voor, na de turbulente periode van een scheiding, dan komt er nog meer op je af. Hoe zorg je dat jullie scheiding zo min mogelijk impact heeft op de kinderen en je een goede vader voor ze blijft?...

Help mijn kind is boos!

Help mijn kind is boos!

Elke ouder zal het herkennen: een kind dat om onbegrijpelijke redenen boos is en zich met geen mogelijkheid tot rede laat brengen. Of een kind dat stelselmatig de sfeer tijdens het avondeten verpest voor de rest. Wat nu als liefde tonen, belonen, straffen of zelf boos...

Weten wat er in je kind omgaat

Weten wat er in je kind omgaat

Als vader worstel je vaak met het feit dat je niet precies weet wat er in het hoofd van je kind omgaat. Zelfs als je een goede relatie hebt, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er echt speelt. Dit gaat verder dan alleen praktische zorgtaken. Het begrijpen van je...

Roderick Blog (400 x 400 px)

Over Roderick

Ik vind niks leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe je verbinding maakt met je kind én hoe je de rust en vervulling gaat ervaren.