Podcast ‘Ben jij een bruis- of zuigtabletje?’ #40

door | 24 apr, 2023

Ontdek of jij een bruis- of zuigtabletje bent voor je kinderen in de Bewust Vaderschap podcast. Krijg inzicht in welk type ouder jij bent en hoe je een betere band kan opbouwen met je kinderen.

Leer hoe je als ouder meer energie kunt geven aan je kinderen en hun groei kunt stimuleren, of juist beperken.
Ontdek de impact die jouw benadering heeft op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van je kinderen en hoe je dit kunt veranderen.
Wees eerlijk over jezelf en reflecteer op jouw manier van opvoeden.

Samen kunnen we werken aan het creëren van betekenisvolle relaties met onze kinderen. Luister nu naar de Bewust Vaderschap podcast!

Of plan meteen hier een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ik help je graag verder op weg hoe je van voldoende naar voldoening kan gaan met je kind!

Lees hier het bijbehorende blog.

 

Boost de band met je kind

Recente blogs

Weten wat er in je kind omgaat

Weten wat er in je kind omgaat

Als vader worstel je vaak met het feit dat je niet precies weet wat er in het hoofd van je kind omgaat. Zelfs als je een goede relatie hebt, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er echt speelt. Dit gaat verder dan alleen praktische zorgtaken. Het begrijpen van je...

Hoe negatieve emoties je helpen een betere vader te worden

Hoe negatieve emoties je helpen een betere vader te worden

In de afgelopen jaren heb ik vaders begeleid en tegelijkertijd onderzoek gedaan naar de uitdagingen waar zij vaak mee te maken hebben. Een van de meest voorkomende obstakels voor een sterke band tussen vaders en kinderen is het onvermogen om goed om te gaan met...

Energieke vaders, florerende kinderen: tips voor bruisend vaderschap

Energieke vaders, florerende kinderen: tips voor bruisend vaderschap

Ben jij een zuig- of bruistablet ouder? Als ouder wil je het beste voor je kinderen en hun groei en ontwikkeling stimuleren. Maar soms is het lastig om te weten wat je moet doen en hoe je dat moet aanpakken. Een handig hulpmiddel hiervoor is om te kijken naar je eigen...

Roderick Blog (400 x 400 px)

Over Roderick

Ik vind niks leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe je verbinding maakt met je kind Ă©n hoe je de rust en vervulling gaat ervaren.