Bewust moederschap

Wees de moeder én vrouw die je kunt zijn

Bewust moederschap op aanvraag

Door het succes en enthousiasme van Bewust vaderschap is ook de behoefte bij moeders ontstaan om zich verder te ontwikkelen. Ik heb inmiddels een aantal groepen moeders begeleid. Bewust moederschap komt overeen met Bewust vaderschap alleen zoomt specifiek in op de thema’s van moeders.

Op dit moment start weer een Bewust moederschap groep bij voldoende aanmeldingen.

Heb je interesse? Meld je dan hieronder aan en dan neem ik contact met je op als we starten.

Heb je een andere vraag dan kan je die hier ook stellen.

Heel fijne inzichten om mijzelf als moeder beter te “zien”. Het heeft mij geholpen om mijn aanpak in de opvoeding tegen het licht te houden en mijzelf onder de loep te nemen in plaats van onze kinderen. Daarmee heb ik voor mijzelf (en zeker ook voor de kinderen) meer ruimte en vrijheid gecreëerd.

Kidi Jung

Coach

Het is een cadeau wat ik mij en mijn gezin heb gegeven door mee te doen. Ik was best sceptisch toen ik hiermee begon, maar ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb door dit programma echt een moment genomen om weer naar mijn kinderen en mezelf te kijken. Sinds Bewust moederschap sta ik echt meer in het moment met ze. Ik heb nog leukere gesprekken, ik zie nog meer met en van ze en de knuffels zijn intenser.

Cathelijne Doerrleben

Leerkracht

Niet alleen in mijn rol als moeder ben ik gegroeid maar mijn totale persoonlijke ontwikkeling heeft een vlucht genomen tijdens dit programma. Enorm waardevol! Doordat programma ook praktisch ingestoken is kon ik meteen aan de slag met de tips en zag ik ook al snel resultaat. Een absolute aanrader en een cadeau voor jezelf en je gezin!

Suzanne Theeuwen

Ondernemer