CONTACT

Bespreek vrijblijvend je vraag

Meer weten over onze bewust vaderschapsprogramma’s? Neem vandaag nog contact op, dan bespreken we vrijblijvend jouw leerwensen en -behoeften.

Vul hieronder het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op of bellen naar 085 8769 377.

Stel je vraag

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen hebben we alvast beantwoord en vind je hieronder terug.
Specifieke vragen over de programma’s of de podcast kun je stellen aan ons supportteam.
Ook voor technische vragen over de online leeromgeving kan je terecht bij ons supportteam.

E-mail: info@bewustvaderschap.nl
Vermeld hierbij je Voornaam + Achternaam + Programma/product waar je vraag over gaat.

Inhoudelijke vragen van een programma beantwoorden we in de teamcoachingsessies. Log in op je persoonlijke leeromgeving en op de welkomstpagina staat vermeld waar je jouw vragen kan stellen.

Kan ik ook 1-op-1 met jou werken?

Tijdens het Expert en VIP aanbod van Jouw Bewust vaderschap werk ik zowel in de groep als 1-op-1 met je. Persoonlijk leiderschap coaching bied ik selectief aan. Voor meer informatie mail ons.

Kan ik het ook zakelijk doen?

Ja, dat is mogelijk. Meld je aan en stuur daarnaast een mail naar info@bewustvaderschap.nl met je verzoek.

Ik twijfel nog of ik mee wil doen.

Hieronder vind je enkele ervaringen van andere vaders terug en wij kunnen je ook in contact brengen met een vader die zijn ervaring met je wil delen. Wil je dit? Mail mij dan op info@bewustvaderschap.nl.

Ik heb deelgenomen aan de training Bewust Vaderschap en dat heeft me zeer geraakt in hoe ik met mijn kinderen omga. In zeer korte tijd heeft Roderick me vanuit de theorie, praktische toepasbare handvaten geboden, maar ook (maatwerk) persoonlijke inzichten. Dit krijg je niet in een ander traject mee, bewust vaderschap, raakt je, zet je in beweging, en je ziet en voelt dag dagelijks je inzet terug in de connectie met je kinderen. Ik adviseer iedereen om hier tijd voor te maken en je hiervoor op te geven.

Super dat ik mee mocht doen met deze cursus bewust vaderschap. In een groep met andere vaders ervaringen delen, leren van elkaar, nieuwe inzichten opdoen, zien wat je eigen inbreng is in de interactie met je kinderen, hoe je eigen opvoeding daar een rol in speelt en hoe je daar verandering in kunt brengen. Het mooie aan deze cursus is de groep vaders samen, verschillend en toch veel overeenkomsten. De ervaring van Roderick, de theorie met voorbeelden uit zijn eigen leven, maakt het een goede combinatie.

Zeer waardevol om stil te staan bij mijn eigen gedrag en het effect daarvan op de verbinding met mijn kinderen. Ik ervaar meer diepgang en liefde op de momenten dat ik me bewust richt op de emoties en onderliggende behoefte van mijn kinderen.

De training Jouw Bewust Vaderschap heeft mij inzicht gegeven in hoe ik zelf als vader ben, maar nog meer over hoe ik dingen heb ervaren als kind waar ik mij nooit bewust van ben geweest. Nu ik dit weet kan ik daarmee aan de slag om voor mijzelf te bepalen of en hoe ik dit zelf anders wil doen.

Door deze training ben ik nog dichter bij mijn kind komen te staan. Vanuit bewustwording de verbinding aan gaan en zien hoe dit zich uitwerkt in de wisselwerking met mijn zoontje is echt goud. Het brengt mij als vader echt verder, waarmee ik er ook echt voor mijn zoontje kan zijn op een manier dat goed voelt. Ik gun deze ervaring(en) iedere vader!

De training heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en bewust gemaakt van bestaande patronen, zowel als vader maar ook als man, manager, collega etc.

Ik heb de training bewust vaderschap gevolgd en heb dit als zeer positief ervaren. Een mooie, interactieve training die denk ik vaders helpt om op het eigen vaderschap te reflecteren maar vooral ook stimuleert om er een gesprek over te voeren. Bewust vaderschap verlaagt voor mij de drempel om er ook buiten de training ook eens met andere vaders over in gesprek te gaan.

Ik hou niet van groepen en zit niet de wachten op ervaringen van anderen.

Wij werken bewust met kleine groepen wat zorgt voor een veilige omgeving waarbij iedereen aan bod komt. Wat wij van een aantal vaders terug hebben gekregen is dat ze het in eerste instantie niet zaten te wachten om hun ervaringen te delen met andere vaders.

Maar eenmaal in de training vonden ze het fijn om te delen en ook van andere vaders ervaringen terug te horen. Tijdens de online training wisselen we gericht en bewust informatie uit omdat de tijd beperkt is.

De gelegenheid om ervaringen te delen is plenair onder leiding van de trainer en in de breakout rooms doe je opdrachten en deel je ervaringen met andere vaders.

Ervaring vader

Vooraf had ik wat aarzeling om in een groep met andere, onbekende, mannen mijn verhalen te delen. Dit bleek echter juist verhelderend en leuk! Roderick weet exact waar hij over praat en heeft een belangrijke bijdrage geleverd om de relatie met mijn kinderen beter te maken. Inmiddels begrijpen we elkaar beter en hebben we vooral meer plezier samen!

Sieto

Is deze training ook geschikt als ik kinderen heb met gedragsproblematiek? (Zoals bijvoorbeeld ADHD of Autisme)

Ja juist! Vaders met kinderen met autisme hebben reeds deelgenomen. Ik kan hier vanuit eigen ervaring goed op aansluiten en ook verdieping in aanbrengen. Laat vooraf weten dat het speelt, want dan bied ik een gratis bonusles aan waar ik specifiek ingaat op deze problematiek.

Er is veel (gratis) kennis over ouderschap op het internet te vinden, wat is de meerwaarde van deze training?

Klopt, het internet staat vol met informatie over ouderschap. De kans bestaat dat je al veel gezien/gelezen en geluisterd hebt. De kans is groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je gedrag richting je kinderen niet echt verandert

Wees eens eerlijk, welke stappen heb je daadwerkelijk geïmplementeerd door het lezen van al die blogs en het kijken naar al die filmpjes?

In dit unieke traject behandelen we essentiële onderwerpen, ontvang je persoonlijke feedback en is er ruimte om je eigen casussen in te brengen. Allemaal gericht om de opvoeding anders en bewuster te kunnen doen en echt een doorbraak te maken. En dat stap-voor-stap.

Gedurende de training begeleid ik je in een kleine groep en 1-op-1 online, zodat je daadwerkelijk stappen maakt.

Mijn vraag staat er niet bij...

Is er iets onduidelijk of wil je gewoon extra informatie? Mail mij dan op info@bewustvaderschap.nl. Leuk om iets van je te horen!