Ervaringen

Deelnemers over Bewust vaderschap

Deze vaders hebben deelgenomen aan het programma:

 

Ik kan iedereen Bewust vaderschap aanbevelen, in het dagelijks leven is het voor mij continue balanceren tussen rollen en bijbehorende keuzes en gedrag.

De rol van vader vind ik een belangrijke rol die ik zo goed mogelijk wil vervullen.

Voor mij heeft het programma bijgedragen aan:

‘Inzichten die de verbinding met mijn twee zonen hebben versterkt. Bijzonder om te leren hoe het soms zo simpel kan zijn om de verbinding met je kind te zoeken.”

Roderick heeft naast veel praktijkervaring oog voor de verschillende deelnemers en hun eigen vraagstukken waardoor je leert wat voor jou als vader waardevol is. Daarnaast weet hij een fijne omgeving te creëren waarin vaders open staan om hun uitdagingen te delen en van elkaar te leren.

Gun jezelf als vader deze ervaring!

Wouter Schipperheijn

Directeur, Zorg-lokaal

Bewust vaderschap heeft mij aan het denken gezet over mijn eigen rol in de opvoeding.

Zeker thuis in de communicatie, omdat ik krampachtig kan vasthouden aan over hoe het zou moeten gaan wat vaak conflict opleverde. Ik ben bewust geworden dat het veel meer bij ligt dan bij mijn kinderen en weet nu hoe ik daar mee om kan gaan.

Matthijs Wink

Interim Integrator, Buro Wink

Door Roderick heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag als vader en ben ik erachter gekomen hoe ik als vader wil zijn.

Guido Sip

CCO, Greenhouse datacenters

Door Roderick heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag als vader en ben ik erachter gekomen hoe ik als vader wil zijn.

Ludo Huisman

Partner, Tenderpeople

Inzicht in mijn eigen denken en doen, mijn drijfveren en wat ik heb meegekregen vanuit mijn familie. Roderick weet theorie heel goed te vertalen in praktisch handelen ondersteunt met heel veel herkenbare situaties uit eigen ervaring! Een aanrader voor elke vader (en moeder).

Bas van Vliet

Informatiemanager, MedicalPHIT

Echt boven verwachting door de concrete handvatten waarmee ik de volgende dag direct al resultaat zag.

Joost van Eijk

Directeur, Zorg-lokaal

Ik verwonder mij erover hoe weinig er vaak nodig is om die verbinding te creëren. Voorheen was ik hard aan het ‘werken’ om gezien te worden door mijn zoon en ik was uit op zijn bevestiging dat ik een goede vader ben. Hoe anders is dat nu met wat ik geleerd heb.

Rudie van der Beek

Senior inkoopadviseur, In2Talent

Bewust vaderschap, raakt je, zet je in beweging, en je ziet en voelt dagelijks je inzet terug in de connectie met je kinderen.

Özgür Dogan

Strategisch Adviseur Quality Assurance, Gemeente Rotterdam

Bewust vaderschap heeft me inzicht gegeven in mijn eigen gedrag naar mijn zoon toe en mij de middelen gegeven om de band met elkaar te versterken. De weg van verbinding zoeken met elkaar is er soms één met hobbels en kuilen, maar ook hier leveren wegwerkzaamheden resultaat op. De beloning van verbinding ervaren, is iedere inspanning waard!

Doron Ariëli

De Bewust vaderschap sessies met Roderick hebben er echter voor gezorgd dat ik niet alleen anders naar mijn kinderen ben gaan kijken, maar ook naar mijn eigen gedrag. Sinds ik aan de slag ben gegaan met mijn eigen gedrag en communicatie, is de dynamiek in huis veranderd. Mijn kinderen vertellen meer vanuit zichzelf, er zijn veel minder confrontaties en is er meer verbinding met mijn kinderen. De training is een aanrader voor iedere vader!

Christian Schildbach

Managing Director, STAWAG Energie

 

Door Bewust vaderschap ben ik nog dichter bij mijn kind komen te staan. In een prettige setting met Roderick en de andere vaders voelt het als een veilige omgeving om te leren met en van elkaar. De aangereikte tools zijn in de praktijk goed toe te passen en heeft in mijn geval gezorgd voor een nog betere wisselwerking met mijn zoontje. Het heeft mij als vader verder gebracht en ik gun deze ervaring(en) iedere vader!

Frank van Enckevort

Category Sourcing Director, Philips

Ik heb bij Roderick deelgenomen aan het programma Bewust Vaderschap. Een unieke manier om samen met andere vaders ervaringen uit te wisselen over het vaderschap.

Roderick combineert zijn eigen ervaring als vader met theorie uit de wetenschap. Dit alles met een focus op persoonlijk leiderschap. Dit maakt dat er binnen het programma sprake is van maatwerk. Daarnaast geeft Roderick concrete handvatten hoe om te gaan met de alledaagse uitdagingen die elke ouder ervaart. Ik heb door het programma meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, de herkomst daarvan, en wat dit doet in de interactie met mijn kinderen. Het resultaat daarvan is hechtere relatie met mijn kinderen.

Kortom, ik kan iedere vader Bewust vaderschap aanraden!

Tim Kampers

Senior inkoopadviseur, UBR/HIS

Vooraf had ik wat aarzeling om in een groep met andere, onbekende, mannen mijn verhalen te delen. Dit bleek echter juist verhelderend en leuk! Roderick weet exact waar hij over praat en heeft een belangrijke bijdrage geleverd om de relatie met mijn kinderen beter te maken. Inmiddels begrijpen we elkaar beter en hebben we vooral meer plezier samen!

Sieto

Bewust Vaderschap heeft mij in staat gesteld om in de omgang met mijn kinderen bewust te worden ‘of ik met de “agenda (of behoefte)” van mijn kind of mezelf bezig ben. Door de “agenda” van mijn kinderen beter te zien ontstaat er meer verbinding en mooie momenten!”

Gerwin