Podcast ‘Van altijd een NEE papa naar een JA papa’ #39

door | 17 apr, 2023

Wil jij als ouder een sterkere band opbouwen met je kind en hen helpen ontwikkelen tot gelukkige en zelfverzekerde volwassenen?

Dan is de Bewust Vaderschap podcast “Van NEE naar JA papa” een must-listen!

Leer hoe je vaker “ja” kan zeggen en positieve bevestiging kan geven, zodat je kinderen weten wat ze goed doen en gemotiveerd blijven om op die manier door te gaan.

Ontdek ook hoe je grenzen kan stellen en duidelijk kan maken wat wel of niet acceptabel is zonder de relatie met je kind te schaden.

Krijg praktische tips om de JA-stand in de praktijk te brengen.

Luister nu en boost de boost met je kind en creëer gezelligheid thuis.

 

 

Of plan meteen hier een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ik help je graag verder op weg hoe je van voldoende naar voldoening kan gaan met je kind!

Lees hier het bijbehorende blog.

 

Boost de band met je kind

Recente blogs

Gescheiden? Met deze 4 tips blijf je een goede vader voor je kinderen

Gescheiden? Met deze 4 tips blijf je een goede vader voor je kinderen

Opvoeden is met z’n tweeën vaak al een uitdaging. Sta je er plots alleen voor, na de turbulente periode van een scheiding, dan komt er nog meer op je af. Hoe zorg je dat jullie scheiding zo min mogelijk impact heeft op de kinderen en je een goede vader voor ze blijft?...

Help mijn kind is boos!

Help mijn kind is boos!

Elke ouder zal het herkennen: een kind dat om onbegrijpelijke redenen boos is en zich met geen mogelijkheid tot rede laat brengen. Of een kind dat stelselmatig de sfeer tijdens het avondeten verpest voor de rest. Wat nu als liefde tonen, belonen, straffen of zelf boos...

Weten wat er in je kind omgaat

Weten wat er in je kind omgaat

Als vader worstel je vaak met het feit dat je niet precies weet wat er in het hoofd van je kind omgaat. Zelfs als je een goede relatie hebt, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er echt speelt. Dit gaat verder dan alleen praktische zorgtaken. Het begrijpen van je...

Roderick Blog (400 x 400 px)

Over Roderick

Ik vind niks leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe je verbinding maakt met je kind én hoe je de rust en vervulling gaat ervaren.