Podcast ‘Van altijd een NEE papa naar een JA papa’ #39

door | 17 apr, 2023

Wil jij als ouder een sterkere band opbouwen met je kind en hen helpen ontwikkelen tot gelukkige en zelfverzekerde volwassenen?

Dan is de Bewust Vaderschap podcast “Van NEE naar JA papa” een must-listen!

Leer hoe je vaker “ja” kan zeggen en positieve bevestiging kan geven, zodat je kinderen weten wat ze goed doen en gemotiveerd blijven om op die manier door te gaan.

Ontdek ook hoe je grenzen kan stellen en duidelijk kan maken wat wel of niet acceptabel is zonder de relatie met je kind te schaden.

Krijg praktische tips om de JA-stand in de praktijk te brengen.

Luister nu en boost de boost met je kind en creëer gezelligheid thuis.

 

 

Of plan meteen hier een kennismakingsgesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ik help je graag verder op weg hoe je van voldoende naar voldoening kan gaan met je kind!

Lees hier het bijbehorende blog.

 

Boost de band met je kind

Recente blogs

Weten wat er in je kind omgaat

Weten wat er in je kind omgaat

Als vader worstel je vaak met het feit dat je niet precies weet wat er in het hoofd van je kind omgaat. Zelfs als je een goede relatie hebt, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er echt speelt. Dit gaat verder dan alleen praktische zorgtaken. Het begrijpen van je...

Hoe negatieve emoties je helpen een betere vader te worden

Hoe negatieve emoties je helpen een betere vader te worden

In de afgelopen jaren heb ik vaders begeleid en tegelijkertijd onderzoek gedaan naar de uitdagingen waar zij vaak mee te maken hebben. Een van de meest voorkomende obstakels voor een sterke band tussen vaders en kinderen is het onvermogen om goed om te gaan met...

Energieke vaders, florerende kinderen: tips voor bruisend vaderschap

Energieke vaders, florerende kinderen: tips voor bruisend vaderschap

Ben jij een zuig- of bruistablet ouder? Als ouder wil je het beste voor je kinderen en hun groei en ontwikkeling stimuleren. Maar soms is het lastig om te weten wat je moet doen en hoe je dat moet aanpakken. Een handig hulpmiddel hiervoor is om te kijken naar je eigen...

Roderick Blog (400 x 400 px)

Over Roderick

Ik vind niks leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe je verbinding maakt met je kind Ă©n hoe je de rust en vervulling gaat ervaren.