Klaar voor het rimpeleffect? Maak vrijblijvend kennis

door | 19 feb, 2023

De meeste vaders hebben het simpelweg niet geleerd. Hoe ze hun kind moeten opvoeden.

Ze volgen voor hun werk vaak meerdere opleidingen per jaar, alleen hoe ze hun kind opvoeden hebben ze nooit geleerd. Ze praten er ook niet over met andere vaders, waar ze tegenaan lopen, dus waar haal je dan je kennis en vaardigheden vandaan? Van je partner? Van je ouders? Wil je het doen zoals zij of juist niet?

Vanuit deze gedachte organiseer ik elke maand (vaak op een avond van 20:00 tot 21:00 uur) een masterclass in de vorm van een webinar. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de training Bewust vaderschap.

Wellicht denk je: dit is niks voor mij. Alleen het mooie is; je hoeft niks tijdens de masterclass. Je komt ook niet in beeld. Je hoeft alleen maar te kijken. Het maakt dus ook niet uit of je al iets hebt gedaan met je vaderschap of helemaal niet. En het maakt ook niet uit waar je op dat moment bent. Zo heb ik regelmatig vaders die vanuit het buitenland op hun pc of mobiel meekijken.

Elke keer is het weer leuk om te merken. Steeds (meer) vaders zijn aanwezig, terwijl er ook voetbal op tv is of dat het hun sportavond is. En hoe ze gaandeweg de masterclass steeds meer vragen gaan stellen. Al snel tot het punt dat ik ze niet meer kan beantwoorden en er de volgende dag op terug moet komen ?

Tijdens de masterclass sta ik stil bij onderwerpen als wiens agenda, wiens probleem en geef ik inzicht in de communicatieblokkades die ouders onbewust inzetten waardoor de communicatie juist stopt en er geen verbinding meer is.

De 12 communicatiestops dekken 90% van alle communicatie van ouders

Daarnaast zoom ik in op jouw rol als vader, jouw triggers en gedrag. Wist je trouwens dat jouw gedrag de grootste sleutel tot een positieve verandering is?

Ook deel ik met je welke lessen ik heb geleerd en welke transformatie ik heb doorgemaakt, zodat je weet waar ik vandaan kom en je gevoel krijgt bij waarom ik jouw uitdaging begrijp.

Wil je meer gevoel krijgen bij de masterclass? Kijk dan het onderstaande filmpje.

De masterclass is voor jou:

 • Als je wilt leren om te gaan met de emoties van je kind
 • Als je wilt leren om je geduld te bewaren
 • Als je wilt groeien in je rol als vader om er echt voor je kind te kunnen zijn en het verschil te kunnen maken en dat is je tot nu toe nog niet gelukt
 • Als je het gevoel hebt dat de opvoeding aan je voorbijgaat
 • Als je van “Wat is er nu weer?’ wilt gaan naar  “Altijd een idee paraat hebben om in verbinding te blijven en er een leuke dag van te maken”

 

Ben je klaar voor het rimpeleffect?

 • Wat gaat dit betekenen voor je kinderen…..?
 • Voor de relatie met je partner….?
 • Voor je werk…..?
 • Voor je gezondheid….?
 • Voor je kleinkinderen
 • Voor jezelf….?
 • Voor je zelfvertrouwen?

 

Ik kijk ernaar uit je te mogen begroeten tijdens de volgende masterclass. Je kan je hier aanmelden >>

Vaak twee weken voorafgaand aan de volgende masterclass, kan je je inschrijven.

Recente blogs

Gescheiden? Met deze 4 tips blijf je een goede vader voor je kinderen

Gescheiden? Met deze 4 tips blijf je een goede vader voor je kinderen

Opvoeden is met z’n tweeën vaak al een uitdaging. Sta je er plots alleen voor, na de turbulente periode van een scheiding, dan komt er nog meer op je af. Hoe zorg je dat jullie scheiding zo min mogelijk impact heeft op de kinderen en je een goede vader voor ze blijft?...

Help mijn kind is boos!

Help mijn kind is boos!

Elke ouder zal het herkennen: een kind dat om onbegrijpelijke redenen boos is en zich met geen mogelijkheid tot rede laat brengen. Of een kind dat stelselmatig de sfeer tijdens het avondeten verpest voor de rest. Wat nu als liefde tonen, belonen, straffen of zelf boos...

Weten wat er in je kind omgaat

Weten wat er in je kind omgaat

Als vader worstel je vaak met het feit dat je niet precies weet wat er in het hoofd van je kind omgaat. Zelfs als je een goede relatie hebt, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er echt speelt. Dit gaat verder dan alleen praktische zorgtaken. Het begrijpen van je...

Roderick Blog (400 x 400 px)

Over Roderick

Ik vind niks leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe je verbinding maakt met je kind én hoe je de rust en vervulling gaat ervaren.