Krachtige vragen

Binnen 12 weken makkelijker tot oplossingen komen en meer inspiratie, geluk, enthousiasme, trots, dankbaarheid of liefde te ervaren in je leven.

Wil je jouw persoonlijk leiderschap trainen?

Meld je aan voor de wekelijkse krachtige vragen

Persoonlijk leiderschap

Weten wie je bent. Wat je wilt. En dat inzetten in het voordeel van anderen. Dat is de basis van leiderschap. Wij geloven dat persoonlijk leiderschap aan de basis staat van persoonlijk en zakelijk succes. Dat persoonlijke groei draait om ontdekken. Bewust worden. Keuzes maken. Als professional, teamleider of als ouder.

BewustVaderschap-favicon
Roderick Bewust vaderschap bank

De kunst van krachtige vragen stellen

Een van de belangrijkste vaardigheden in je leven en binnen persoonlijk leiderschap is het stellen van goede vragen. Stel je jezelf een onduidelijke vraag of weinig inspirerende vraag dan is de kans ook groot dat je een antwoord krijgt waar je niet veel mee kunt of weinig inspiratie. Goede krachtige vragen leiden tot oplossingen en het ervaren van meer inspiratie, geluk, enthousiasme, trots, dankbaarheid of liefde.

De kunst is om je te richten op de oplossing, datgene wat je wilt bereiken. De valkuil van mensen is om zich te focussen op wat ze niet willen in plaats van wat wel. Als je jezelf goede vragen stelt én blijft doorvragen totdat dit een concreet antwoord oplevert, kan je de meeste problemen oplossen.

Je wilt vaker naar de sportschool, alleen je gaat niet. Je hebt het gevoel dat je ergens onzeker over bent. De kunst is om door te vragen bij jezelf: Waar ben ik onzeker over? Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Waar komen die gevoelens vandaan? Zijn het feiten of gedachten? In hoeverre zijn het werkelijke zaken die mij belemmeren? Wat zou er moeten gebeuren om niet meer onzeker te zijn? Welke actie kan ik ondernemen? Of wat kan ik doen zodat ik het zelfs leuk ga vinden?

Wat kan je verwachten?

Door je aan te melden voor de wekelijkse krachtige vragen, ontvang je van mij elke vrijdag voor een periode van 12 weken één of meerdere krachtige vragen en inspiratie, waarmee je het weekend in kan. Deze vragen kan je natuurlijk ook verderop in de week gebruiken.

Bewust vaderschap goed het weekend in

Ik pas het direct in de praktijk toe. Hierdoor ervaar ik veel meer rust in mijn leven en maak ik mij inmiddels minder snel druk om dingen waar ik geen invloed op heb.

Roderick Akkerman

Mijn manier van kijken is in positieve zin veranderd. Ik ervaar veel meer rust, bewustzijn en voel me verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.

Matthijs Wink