Gratis Online Masterclass

“3 geheimen voor meer verbinding met je kind en jezelf"
 

zodat je minder problemen ervaart en meer mooie herinneringen opbouwt.

Woensdag 15 maart 20:00 tot 21:00 uur

 

 

 

 

 

Het is een cadeau wat ik mij en mijn gezin heb gegeven. Ik was best sceptisch toen ik hiermee begon, maar ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Sinds Bewust moederschap sta ik echt meer in het moment met ze. Ik heb nog leukere gesprekken, ik zie nog meer met en van ze en de knuffels zijn intenser.

Cathelijne Doerrleben

Leerkracht

Bewust Moederschap

Als oprichter van Bewust vaderschap en In2Coaching en ben ik 12 jaar actief als trainer en coach. Ik volg jaarlijks meerdere opleidingen om deze kennis te vertalen naar mijn klanten, zodat ze op maat bijzondere doorbraken meemaken. Daarvoor heb ik 11 jaar leidinggevende rollen gehad waaronder de rol van directeur van een consultancy organisatie.

Vanuit mijn visie hebben vaders over het algmeen het meest te winnen in hun rol als ouder. Toch heb ik naast vaders ook meerdere groepen moeders begeleid. Dit vaak op verzoek van moeders door de transformatie die ze bij hun partner zagen.

Inmiddels heb ik meer dan 1000 + vaders en moeders geholpen met bewust ouderschap en leiderschap.

Heel fijne inzichten om mijzelf als moeder beter te “zien”. Het heeft mij geholpen om mijn aanpak in de opvoeding tegen het licht te houden en mijzelf onder de loep te nemen in plaats van onze kinderen. Daarmee heb ik voor mijzelf (en zeker ook voor de kinderen) meer ruimte en vrijheid gecreëerd.

Kidi Jung

Coach

Je kinderen zijn je kostbaarste bezit en je hebt maar 18 zomers….

 

Ik onthul 3 geheimen waardoor je makkelijker verbinding maakt met je kinderen, zodat je makkelijker met problemen om kan gaan en er minder problemen ontstaan.

Deze masterclass is gratis alleen je moet je wel even aanmelden om verzekerd te zijn van je plek.

Wat je leert in deze masterclass

R

Hoe je beter om kan gaan met rode knoppen (triggers) die kinderen bij je indrukken, zodat het gezellig blijft en de verbinding groeit en niet afneemt.

R
Hoe je beter kan omgaan met conflicten door bewust te worden ‘van wie het probleem’ is en ‘wiens agenda’ het is, zodat je direct minder problemen gaat ervaren met je kinderen.
R
Hoe je voorkomt dat je communicatievalkuilen instapt, zodat je kind naar je blijft luisteren.

Het zorgt voor een hechtere band, échte emotionele verbinding, zodat je mooie herinneringen kan opbouwen.

Dit alles maakt dat je meer voldoening en  vervulling voelt in je rol als moeder.

Even voorstellen

Opvoeden is en blijft een van de meest uitdagende dingen die ik ooit heb gedaan. Door me te focussen op het ontwikkelen van mijn persoonlijk leiderschap, ervaar ik nu  verbinding met mijn kinderen en zij met mij. Waardoor we de dagelijkse uitdagingen nu veel makkelijker aan kunnen met elkaar.

Als senior coach & trainer help ik jou om meer te verbinden met je kinderen en jezelf.

Dit doe ik door bewustwording te creëren, inzichten te delen, principes te delen en concrete handvatten mee te geven voor persoonlijke groei en -leiderschap.

Ik vind niks leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe je verbinding maakt met je kind én hoe je de rust en vervulling gaat ervaren waar je zo naar verlangt.


Hartelijke groet,

Roderick Timmermans

Roderick Bewust vaderschap bank

Meld je aan voor de gratis masterclass “3 geheimen voor meer verbinding met je kind en jezelf”

Welkom masterclass Bewust vaderschap

Een bewuste moeder is een gelukkig kind